Handelsbetingelser

Goburger formidler salg af mad, som bringes ud fra den restaurant, hvorfra du har bestilt maden.

Når du køber mad via goburger.dk, accepterer du nedenstående generelle betingelser:

Det er Restauranten, og ikke Goburger, der er leverandør af den mad, du har bestilt. Goburger faciliterer salget samt forestår selve udbringningen.

For at købe via goburger.dk skal du være fyldt 18 år. Ved køb på goburger.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

1. Køb af mad

Køb foretages online via goburger.dk.

For at du kan foretage køb via goburger.dk, skal du være oprettet som bruger med oplysning om navn, e-mailadresse, mobiltelefonnummer og postnummer.

Når din betaling er gennemført, kan du se dit ordrenummer på din profil. Ordrenummeret skal du bruge ved korrespondance med goburger.dk.

Din betaling er gennemført og debiteret på din konto, så snart du modtager ordrebekræftelsen. Skulle din betaling ikke lykkes ved første forsøg (f.eks. fordi den konto du har angivet ved din bestilling ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert, eller kortet har nået kreditgrænsen), kommer ordren heller ikke i stand.

Når dit køb er gennemført sendes ordrebekræftelsen til dig pr. e-mail til den e-mailadresse, du har oplyst. Afsendelsen af ordrebekræftelse sker umiddelbart efter, at din betaling er gennemført.

2. Priser

Prisen på maden er fastsat af Goburger i henhold til aftale med Restauranten. Alle anførte priser er inklusiv moms.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

3. Betaling

Du kan benytte Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JBC og American Express.4. Ordrebekræftelser

Alle ordrebekræftelser er forsynet med et unikt ordrenummer. Kopiering af eller manipulering med ordrebekræftelser er ikke tilladt. Ved tilfælde af mistanke om kopiering eller manipulering forbeholder Goburger sig retten til at videregive relevante indsamlede oplysninger til den pågældende Restaurant.

Tidsrum for udbringning af din mad vælger du på goburger.dk, inden du gennemfører dit køb.

Hvis du ikke er tilstede på den adresse, du har anført, inden for det valgte tidsrum, går din ordre tabt, og du får ikke refunderet din betaling.

5. Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven, idet fortrydelsesretten ikke omfatter dagligdagstransaktioner, som opfyldes umiddelbart på tidspunktet for deres indgåelse.

Umiddelbart efter at din ordre er gennemført, planlægges produktionen af din mad.

6. Ansvarsbegrænsning og forbehold

Eventuelle reklamations- og erstatningskrav skal rejses over for Restauranten, som er leverandør af maden. Goburger bedes uden ophold orienteres, såfremt Restauranten ikke er enig i din reklamation.

Goburger har ingen forpligtelse til at udbetale nogen erstatning for det eventuelle tab, som du måtte lide som følge af (1) at ordren ikke er blevet indløst af Restauranten, (2) at maden ikke svarede til dine forventninger. Goburger tager forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på goburger.dk.

Goburger tilstræber, at goburger.dk er tilgængelig på alle tidspunkter, men kan ikke garantere, at sitet til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. Goburger kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af goburger.dk, såsom skader på dit computer-system eller tab af data.

Du er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiden, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m. Goburger fraskriver sig ligeledes ansvaret for ethvert tab forårsaget af, at en bruger har anvendt goburger.dk.

7. Behandling af personoplysninger

Når du køber mad via goburger.dk, registrerer vi de oplysninger, du afgiver om navn, e-mail, mobiltelefonnummer og postnummer. Goburger er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

goburger.dk bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker og for at sikre en alsidig visning af reklameformater. Til brug herfor registrerer vi informationer af teknisk karakter som brugertid, browsertype, IP-numre m.v. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

Ved køb på goburger.dk bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke ønsker at modtage det.

8. Ved fejl eller problemer

Opstår der fejl eller problemer med ordren eller indløsningen heraf, vil Goburger hjælpe med at finde en løsning. Du kan i sådanne tilfælde kontakte os på [email protected]

9. Ændring af betingelser

Goburger har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på goburger.dk.

10. Lovvalg og tvister

Køb via goburger.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og Goburger, vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.


Kontaktoplysninger

Goburger - ejet af Gotipster IVS
Flæsketorvet 68, 1. sal
1711 København V
Tlf.: +45 31 18 12 22
[email protected]

CVR: 37 59 21 45

Disse handelsvilkår er opdateret 5. januar 2017.